Clinica noastră

Noi medicii și întreaga echipă a Clinicii de fertilizare in vitro Mittelrhein din Neuwied și Koblenz dorim să oferim tot sprijinul și ajutorul cuplurilor care se confruntă cu probleme de infertilitate, în vederea îndeplinirii dorintei de a avea proprii copii. Noi, trei medici și 20 de angajați(biologi, asistente medicale, laboranți, psihologi), consultăm, consiliem și tratăm cu profesionalism, dăruire și simț de răspundere cupluri cu probleme de infertilitate, începand din anul 2000.

 

Anual, aproximativ 500 din cuplurile tratate în clinica noastră concep și aduc pe lume un copil. În fiecare an, cca. 70% din pacienții noștri sunt tratați cu succes. Ne angajăm să folosim cunoștințele medicale, resursele și aparatura de ultimă generație, pentru a oferi un ajutor de excepție pacienților care ne solicită sprijinul pentru conceperea și nașterea unui copil.
Nu promitem minuni. Noi putem face minuni, pentru că noi cunoaștem posibilitățile biologice și medicale și în același timp respectăm granițele etice și morale. Noi dorim ca dorința dumneavoastră de a avea copii să se îndeplinească!

 

Dr. med. Josef Beran

este Medic Specialist în Obstetrică și Ginecologie, având supraspecializare în Endocrinologie și Medicina Reproductivă. El este Coordonatorul Clinicii de fertilizare in vitro „Mittelrhein” cu filiale în Neuwied și Koblenz.

Aflați mai multe...

Dr. med. Sebastian Hagelauer

este Medic Specialist în Obstetrică și Ginecologie, având supraspecializare în Endocrinologie și Medicina Reproductivă și lucrează din 2011 în Kinderwunschzentrum Mittelrhein.


Aflați mai multe...

Echipa noastră

formată din specialiști foarte calificați și motivați, sprijină și consiliază cu mare responsabilitate și țintit cupluri de pacienți cu dorința de a avea copii, încă din anul 2000.

Aflați mai multe...

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării