Medici

Noi suntem o echipa foarte calificată în domeniul Terapiei pentru fertilizare și urmărim acest ideal în mod consecvent.

În năzuința noastră de a atinge constant o rată de succes peste medie, privirea noastră rămâne ațintită permanent asupra binelui fizic, psihic și social al viitorilor părinți și al copilului așteptat.

Factorii decisivi în munca noastră sunt: satisfacția pacienților noștri, cooperarea colegială cu partenerii noștri( medici sau alți specialiști) și nu în ultimul rând colaborarea armonioasă în cadrul echipei noastre.

 

Dr. med. Josef Beran

este Medic Specialist în Obstetrică și Ginecologie, având supraspecializare în Endocrinologie și Medicina Reproductivă. El este Coordonatorul Clinicii de fertilizare in vitro „Mittelrhein” cu filiale în Neuwied și Koblenz.

Aflați mai multe...

După finalizarea studiilor medicale în Timișoara și Düsseldorf a început specializarea la Spitalul Kantonal Wolhusen în Elveția. În anul 1994 a efectuat specializarea la Spitalul Wattwil, Elveția. Din anul 1995 Dr. Beran își continuă specializarea în ginecologie la Clinica Universitară de Ginecologie Göttingen; din acest timp se preocupă intens de Medicina Reproductivă. Din 1998 până în 2000 a lucrat ca medic specialist la Centrul de fertilizare in vitro din Göttinger.


În ianuarie 2000, Dr. Beran pune fundamentele Centrului de Medicină Reproductivă din Neuwied. Din 2007 deschide cu succes a doua filiala în Koblenz și centrul va primi numele de "Kinderwunschzentrum Mittelrhein".


Dr. Beran este născut în anul 1965, este căsătorit și are trei copii. Pasionat de ciclism petrece timpul liber pe Mountainbike în împrejurimile pitorești ale Neuwiedului sau pe munți.

Dr. med. Sebastian Hagelauer

este Medic Specialist în Obstetrică și Ginecologie, având supraspecializare în Endocrinologie și Medicina Reproductivă și lucrează din 2011 în Kinderwunschzentrum Mittelrhein.

Aflați mai multe...

În cabinetele Centrului de fertilizare a absolvit perfecționarea în domeniul endocrinologie ginecologică și medicină reproductivă.

După studiul medicinei în Würzburg a început perfecționarea ca medic specialist la Clinica de ginecologie Kemperhof Koblenz(2007-2011). În acest timp și-a dezvoltat un interes crescut pentru medicina reproductivă, astfel încât și-a continuat cariera profesională în aceste domeniu. În anul 2007 a promovat cu ”Magna cum laude”la Institutul de cardiologie Julius-Maximilians al Universității Würzburg(”Experimentale 23 Na-MRT la inimi izolate de șobolani).

Ca membru al Societății profesionale participă regulat la perfecționări și conferințe de specialitate.

Dr. Hagelauer, născut în 1979, este căsătorit și are doi fii cu care petrece timpul său liber, mai ales pe terenurile de tenis sau în bazinele de înot.

Esther Baumbach

este Medic Specialist în Obstetrică și Ginecologie, iar în prezent efectuează specializarea în domeniul Endocrinologie și Medicină Reproductivă. Din februarie 2021 face parte din echipa noastră.

Aflați mai multe...

Esther Baumbach

 

A absolvit studiul medicinei la Universitatea de medicină Mainz și a lucrat in timpul studiului în cadrul unei grupe de studiu pentru boli metabolice ereditare.

Perfecționarea ca medic specialist a început-o, după o perioada de ședere de jumătate de an în Australia și Noua Zeelandă, în anul 2011 la Clinica Marienhaus din orașul natal Neuwied.
2018 a absolvit cu succes examenul de medic specialist.

Doamna Baumbach, născută în 1983, este căsătorită și mamă a trei copii. Timpul liber și-l petrece cu plăcere, în mod activ cu familia, în împrejurimile locuinței sale din apropierea Rhinului și gătește cu mare plăcere pentru familie și prieteni.

 

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării