COLABORARE MEDICALĂ

Tratamentul medical de succes al cuplurilor care își doresc copii este adeseori posibilă, doar printr-o abordare medicală interdisciplinară. De aceea, de ani de zile, cooperăm cu medici specialiști cu multă experiență din alte instituții medicale.

 

Anestezie

Clinica de anestezie
Elfi Lung, născută în 1958, este medic anestezist. A studiat din 1977 până în 1984 în Aachen. Din 1989 este medic specialist, iar în anul 1992 a înființat propria clinică de anestezie.
Puncția foliculilor ovarieni(pentru extragerea ovulelor), ca și prelevarea de țesut testicular se desfășoară de obicei sub o scurtă narcoză. Anestezia pacienților noștri este asigurată de clinica de anestezie din Koblenz, în spațiile centrului nostru din Neuwied.

Medicină de laborator

MVZ pentru medicină de laborator
Centrul pentru medicină de laborator lucrează în toate ramurile medicinei de laborator( microbiologie, chimie clinică, imunologie, endocrinologie, hemostază, ca și biologie moleculară respectiv genetică moleculară) Istoria centrului pentru medicină de laborator începe cu anul 1948, în care chimistul Dr. Risse fondează un laborator chimic în Koblenz. Din aprilie 2006, laboratorul devine un centru pentru medicină de laborator. Cei care trimit probe pentru analiză în acest centru sunt medici cu cabinete proprii, de toate specialitățile, precum și numeroase spitale. Membrii afiliați laboratorului central depășesc numeric o mie.


Laboratorul central Koblenz-Mittelrhein ne sprijină prin experții săi, printre altele, la diagnosticul tiroidei și la analiza tendinței recurente spre avort a pacientelor noastre.

Genetică umană

Dr.med. Nicolai Kohlschmidt
Dr.med. Nicolai Kohlschmidt, născut în 1964, este medic specialist atât în genetică umană, cât și în pediatrie. El coordonează din 2007 Institutul pentru Genetică Clinică din Bonn și oferă pentru pacienții din Neuwied și din partea de nord a statului Rheinland-Pfalz analiză și consiliere de genetică umană.

Imunologie

Dr. med. Christiane Kling
Dr.med. Christiane Kling este medic șef la Institutul de Imunologie al Clinicii Universitare Schleswig-Holstein, Campus Kiel.


Cu ajutorul analizelor imunologice putem înțelege mai bine posibilele reacții ale corpului și primim în același timp indicii importante pentru: prevenția, diagnosticarea și terapia dorinței neîmplinite de a avea copii.


Expertiza imunologică a Dr. Kling ne este de mare ajutor în demersurile noastre, în special la pacientele cu avorturi repetate sau la cele care au eșuări multiple în urma ferilizării artificiale.

Bănci de spermă

Centrul NOVUM pentru medicină reproductivă Essen
NOVUM este cel mai vechi centru de fertilizare in vitro din Germania, care a fost fondat în anul 1981, împreună cu Banca de Spermă Essen.


Infertilitatea bărbatului, bolile ereditare sau anumite terapii, care pot reduce sau împiedica formarea spermatozoizilor, sunt situații în care se pune în discuție sprijinului unei bănci de spermă și includerea acestuia în demersurile terapeutice. Tratamentul cu spermă de la donator este precedat în fiecare caz de o intensivă consiliere a cuplului care dorește să aibă copii.
În interesul pacienților noștri, suntem exigenți în ceea ce privește dotările unei bănci de spermă și anume: verificarea privind infecțiile, depozitarea și alegerea donatorilor.

 

De aceea lucrăm de mulți ani cu Banca de spermă Essen.

Psihoterapie

Karin Hansen
Karin Hansen este medic specialist pentru psihoterapie în Neuwied. Dumneaei oferă, la nevoie, sprijin psihosocial.


Multor cupluri le este greu să depășească singuri dificultățile nedoritei lipse a copiilor sau ale intensivei preocupări pentru avea o sarcină de succes. Presiunea psihică și socială în relație, în cercul de prieteni sau la locul de muncă reprezintă o barieră suplimentară care trebuie învinsă, pe lângă fertilitatea limitată.


Impactul terapiei asupra relației în cuplu și asupra relațiilor sociale, a face față decepțiilor repetate, discutarea limitelor de anduranță personale, ca și depășirea și reducerea stressului personal și profesional și a situațiilor tensionate, pot fi teme importante de discutat în cadrul consilierii psihosociale a cuplurilor. Karin Hansen este o parteneră de discuție de excepție, pentru această problematică delicată.

Urologie

Dr. med. Wassillos PapakonstantinouDr.med. Wassillos Papakonstantinou este medic specialist în urologie și andrologie, la spitalul Marienhaus MVZ St. Elisabeth din Neuwied.
Prelevarea probelor de țesut testicular la pacienții noștri este realizată prin Dr. Papakonstantinou.

După o discuție prealabilă la Dr. Papakonstantinou va avea loc intervenția în spațiile clinicii noastre din Neuwied.

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării