EXTRA- SERVICII

Noi vă conducem și îndrumăm și dincolo de cele necesare din punct de vedere medical. Aceasta este valabil pentru pacienții asigurați privat, la fel ca și pentru pacienții asigurați prin casele de asigurări. Printre serviciile extra se numără: ajutorul în privința cererii de preluare a costurilor( parțial sau integral) de către casele de asigurări, succesiunea fără întreruperi a tratamenelor și locuri de parcare în apropierea clinicii.

 

Consiliere privind costurile

Atît la asigurații prin casele de asigurări obligatorii, cît și la cei cu asigurare privată, ne ocupăm de formularele și cererile necesare pentru aprobarea costurilor tratamentului. Dumneavoastră nu trebuie să vă preocupați cu conceperea și redactarea formularelor- de aceasta ne ocupăm noi și vă stăm la dispoziție pentru eventuale întrebări, în mod direct sau pe e-mail.

 

Sistemul Matching

Toți pașii pe care îi parcurgem în cadrul diagnosticării și tratamentului sunt documentați la noi prin așa numitul Sistem Matching. Cu ajutorul acestuia, putem în fiecare moment să vedem care dintre angajații noștri, la care dintre etapele tratamentului au luat parte. Tratamentele individuale pot fi aplicate doar după autorizarea din partea medicului și după verificarea concordanței tuturor datelor cuplului de pacienți. În felul acesta vă oferim garanția unui tratament și a unei documentări complete și corecte.

 

Asistarea și supravegherea sarcinii

La două săptămâni după transferul embrionar sau după ovulație, în cazul metodelor de tratament pe cale naturală, vom efectua un test de sarcină dintr-o probă de sânge a pacientei. În cazul unui test de sarcină pozitiv, pacienta va primi o nouă programare peste 7 zile, pentru efectuarea unui nou test de sarcină și a unei examinări ecografice, în vederea confirmării unei sarcini intacte. Supravegherea ulterioară a sarcinii va fi preluată de către ginecologul pacientei.

 

Parcare

 

 

În Neuwied puteți parca gratuit în parcarea clinicii noastre(de lângă clădire), în Koblenz există o parcare subterană în aceeași clădire cu cabinetul, unde puteți parca contra cost mașina dumneavoastră.

 

 

 

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării