Rezultate

Întrucât mulți dintre pacienții noștri, pe bună dreptate, doresc să cunoască ratele noastre de succes, publicăm ratele de graviditate obținute în clinica noastră, în urma aplicării tratamentului ICSI sau IVF. Bineînțeles că publicăm cu plăcere rezultatele noastre și pentru că suntem mândri cu privire la ceea ce noi, împreună cu cuplurile de pacienți tratați personalizat am reușit să realizăm.


Pe lângă ratele de graviditate peste medie, în comparație cu statisticile internaționale, centrul nostru se distinge printr-un număr redus de avorturi si sarcini multigemelare. Lucrul acesta am reușit să-l obținem, mergând împreună cu pacienții tratați pe un cale extrem de personalizată.


În ratele scăzute de sarcini multiple se reflectă și înțelepciunea pacienților noștri, pe care, de regulă reușim să-i convingem să accepte transferul a maxim doi embrioni. Abia la femeile cu vârsta de peste 35 ani, în cazuri individuale, putem lua în calcul posibilitatea transferării a trei embrioni. Aceasta va avea loc întotdeauna după o discuție prealabilă privind riscurile unui astfel de transfer.

 

Vârsta pacientei
Numărul de embrioni transferați
Rata de graviditate la doi embrioni transferați
Rata de graviditate după criotransfer

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării