Serviciile noastre:
DORIM SĂ VĂ AJUTĂM ÎN ÎNDEPLINIREA DORINȚEI DE A AVEA COPII

Ne angajăm să vă tratăm cu profesionalism medical, dăruire și simț de răspundere. Ne dorim să oferim un ajutor de excepție tuturor cuplurilor care caută sprijin în vederea îndeplinirii dorinței de procreere și naștere a unui copil.

Nu promitem minuni. Noi nu putem face minuni, pentru că noi cunoaștem posibilitățile biologice și medicale și în același timp respectăm granițele etice și morale.

 

Anual, aproximativ 500 din cuplurile tratate în clinica noastră concep și aduc pe lume un copil. În fiecare an cca. 70% din pacienții noștri sunt tratați cu succes.

 

Diagnostic

Cauzele perturbărilor reproductive sunt adesea foarte complexe. De aceea, diagnosticarea precisă a posibilelor cauze ale infertilității este o premisă importantă pentru tratamentul cu succes al acesteia.

Aflați mai multe...

Tratamente

În funcție de diagnosticul individual, propunem cuplurilor de pacienți, firește, terapia care promite cel mai bun rezultat. Pentru aceasta noi utilizăm o varietate de metode excelente, testate și în același timp ținem cont de dorințele dumneavoastră.

Aflați mai multe...

Rezultate

Pe lângă ratele de graviditate peste medie, în comparație cu statisticile internaționale, centrul nostru se distinge printr-un număr redus de avorturi si sarcini multigemelare. Lucrul acesta am reușit să-l obținem, mergând împreună cu pacienții tratați pe un cale extrem de personalizată.

Aflați mai multe...

Servicii extra

Noi vă conducem și îndrumăm și dincolo de cele necesare din punct de vedere medical. Aceasta este valabil pentru pacienții asigurați privat, la fel ca și pentru pacienții asigurați prin casele de asigurări. Printre serviciile extra se numără: ajutorul în privința cererii de preluare a costurilor( parțial sau integral) de către casele de asigurări, succesiunea fără întreruperi a tratamenelor și locuri de parcare în apropierea clinicii.

Aflați mai multe...

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării