Diagnostic operativ

Din anul 2012 efectuam în sala noastră de operații intervenții de fertilitate chirurgicală. Printre acestea se includ histeroscopiile, acestea fiind endosopii ale uterului. Prin intermediul acestei intervenții putem să analizăm cu exactitate structura uterului și eventuale modificări, ca de exemplu: polipi, septuri sau mioame, care pot fi îndepărtate.

 Alte intervenții chirurgicale pe care le efectuăm sunt laparoscopiile, prin care putem examina fertilitatea pacientelor. Astfel putem evidenția trompele uterine prin intermediul unei substanțe de contrast, stabilind în acest mod, dacă trompele sunt libere, funcționale. Eventuale afecțiuni, precum endometrioza, chisturile sau aderențele în cavitatea abdominală, vor fi remediate în timpul aceleiași intervenții, pentru a optimiza condițiile necesare apariției sarcinii.

 

Cauzele infertilității

Infertilitatea este de obicei neereditară, ci dobândită: tulburări reproductive pot fi întâlnite atât la femei cât și la bărbați. Adeseori la ambii în același timp.


Factorii determinanți ai fertilității, din păcate, nu s-au îmbunătățit. Poluarea mediului, alimentația nediversificată, solicitarea profesională permanentă și excesivă au înrăutățit mai degrabă acești factori.

Programare

 

Ce fel de programare ai vrea să faci?

 

Programare pentru o consultatie initiala

începutul stimulării